• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Не знаят как са регистрирани волейболистите на Левски Боол

news picture
Председателят на Трансферната комисия на БФ Волейбол Пенчо Ангелов заяви, че не помни как са регистрирани волейболистите на Левски Боол и какви са договорите им. Според непотвърдена информация на "Дневник" те са преотстъпени от Левски Волей, което би потвърдило версията за два отделни клуба.

Справката показва също, че през пролетта Левски Волей е платил здравни и социални осигуровки на 32 лица. Сега социално осигурени са трима, а здравно осигурени са 17. В Левски Боол здравно и социално осигурени са по осем лица.

В сайта на Министерството на младежта и спорта (ММС) се вижда, че като членове на БФВ в София са регистрирани три клуба с името Левски - ВК Левски от 1999 г. с председател Георги Мурджев, Левски Волей от 2003 г. на Тихомир Лесев и Левски Боол от тази година на Пламен Милков.

Засега няма информация дали инспекторатът към министерството ще се самосезира по случая.

През пролетта зала "Сиконко", в която Левски Волей тренираше и домакинстваше, беше обявена за продан за 3 млн. лева. Съоръжението било ипотекирано за 2 милиона евро в полза на "Инвестбанк" през август 2008 г.

Сегашният Левски Боол тренира и играе в зала "Христо Ботев", която се управлява от федерацията.

[1]

References

  1. ^ "Дневник" (www.dnevnik.bg)

FG_AUTHORS: sportal.bg

image
Size: 0.02 Mb

Източник:  http://sportal.bg/news.php?news=456782

comments
News.Vijte.Com

Follow Us

facebook FaceBook

Twitter

google + Google +

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.