• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Благоевград

Велико Търново

Зодиите за днес: Овни бъдете искрени, Лъвове не спорете, Стрелци важната информация запазете за себе си!

Хороскоп за 18 август 2018 година

Овен

Днес със сигурност няма да сгрешите ако бъдете искрени и естествени. Истинските приятели се печелят с честност и без маски.

Телец

Тази събота гледайте по-положително на нещата и чудесата ще започнат да се случват едно след друго. Не бъдете прекалено претенциозни към половинката си.

Близнаци

Тази събота от вас ще се...

 

Важно: Ето откога ще се взима и втората пенсия…

Работна група с участието на социалното министерство, синдикатите и пенсионно осигурителните дружества прие правилата за изплащане на парите за втора пенсия, пише блиц.

Първите пенсионери с втора пенсия ще бъдат от есента на 2021 година, заяви социалният министър Бисер Петков.

Предлагат се три варианта за изплащане – пожизнена пенсия, разсрочено плащ...

Внимание! Нова схема за точене на пари, не вдигайте на…

Пореден опит за измама се разобличава в социалните мрежи. Потребители алармират, че от скоро отново е влязла в действие схемата за звънене от номера от чужбина, като при вдигане, се начисляват пари и сметката ви набъбва мигновено. Позвъняванията са от страни като Словения, Чехия, Германия, а обажданията са през цялото денонощие.

Най-често се касае с...

/Видео/ Ягоди, малини, боровинки удариха 9 лева за килограм на пазара в Благоевград

Ягодите удариха цена от 9 лева за килограм на пазар в Благоевград тази сряда. Август месец освен почивен месец е времето, когато се прави зимнина. И тази сряда пазарът в Благоевград беше пълен с клиенти, а както се изразяват търговците повече зяпачи. Сезонните плодове като боровинки и малини се търгуваха по 6 лева и 6.50 за килограм. Единствен на п...

Черна вест! 6-годишният Мартин от Сандански е починал тази нощ

Блъснатият от лек автомобил 6-годишен  Мартин от Сандански  тази нощ е починал в „ Пирогов” в София, съобщиха от болничното заведение.

Две седмици детето се бори за живота си.

Инцидентът стана  на 25-ти юли около 9:05 часа в град Сандански.  73 годишният С. Я. блъсна 6-годишния Мартин на стръмна улица в града.

В същият ден му бяха направени животоспас...

Благоевградчани накараха и дисциплиниран немец да сгази закона…

Немски гражданин с кемпер спря на автобусна спирка в Благоевград .Германците са пословични със своята дисциплина и спазване на правила. Е но в България и те ги нарушават.

Наш читател разказа следна случка. „Чаках автобуса на спирката на линия №2 . Пътувам редовно и вече не ми правят впечатление спрелите коли на спирката. Обаче в един момент гледам к...

Инцидент зад гърба на Бойко Борисов в Благоевград! На земята се свлече и припадна…

Докато премиерите на България и Македония – Бойко Борисов и Зоран Заев, отдадоха почит на героите на Илинденската епопея в Благоевград зад тях  се случи неприятен инцидент. На председателката на жени ГЕРБ Благоевград Елена Ташкова и прилоша и дамата се свлече на земята и припадна.Тя бе застанала в последната редица сред гостите.

На помощ веднага и с...

News.Vijte.Com

Follow Us

facebook FaceBook

Twitter

google + Google +

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.