• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Благоевград

Велико Търново

Разкопките край Благоевград се саморазрушават, няма дори пазач!

Археологическите находки край благоевградското село Покровник се саморазрушават. От дъждовете и снеговете делвите, пълни с пръст, се разпадат, а камъните в разкритите зидове на древни постройки се свличат и търкалят, освободени от отмитата глина.

Репортерска проверка установи, че само една делва частично е предпазена от дъждовете и снеговете със ско...

 

Ремонтни дейности оставиха без ток клиенти на ЧЕЗ в…

Екипи на дружеството осигуриха алтернативно електрозахранване
Нерегалментирани изкопни дейности оставиха без електрозахранване клиенти на ЧЕЗ Разпределение в столчините квартали Слатина и Гео Милев. Скъсан беше кабел 10 kV, собственост на дружеството. В резултат без ток за повече от час отстанаха 2600 домакинства и фирми.
Екипи на ЧЕЗ Разпредел...

Кървав инцидент! Намушкаха с нож политик заради…

Лидерът на ВМРО в Банско Александър Пиришанчин е бил намушкан с нож при битов спор. За късмет раната не е дълбока и е зашита и обработена в Спешен център в Разлог. Инцидентът е станал вчера след битов спор в разложкото село Баня.

„Към 22 .00 часа след работа седнахме в заведение с местните момчета. Един непознат за мен мъж се намеси в разговора ни и...

/Видео/ Полицията в Благоевград на крак, а протест няма…

Полицията в Благоевград е на крак, нищо че няма протест. За 12 и 30 часа днес бе обявен протест, който трябваше да премине с автошествие из улиците на Благоевград. Организаторът Александър Стамболийски в едно от интервютата си даде пък начален час 14:00 часа на същото място.
Оказа се, че протестиращите от Благоевград са заминали за Кресна, където е...

Ето я истината: Благоевград отново с най-мръсния въздух!

България най-замърсен е бил въздухът през последните 24 ч. в Русе, някои квартали на София, Велико Търново и Благоевград. Това показват данните, отчитани от European Air Quality Index.

Като „много лошо“ се отчита състоянието на въздуха в софийския квартал „Хиподрума“ и в Русе. В Благоевград, Велико Търново, Видин и Горна Орях...

От последните минути: Отново катастрофа на кръгово кръстовище в Благоевград…

Такси „ Шавролет“ и БМВ „Х5“  се удариха преди минути на кръговото   кръстовище  при  Зърнени храни в Благоевград. За щастие при удара няма пострадали хора.Колите са само с материални щети. В момента на мястото са органите на реда  и установяват причината за ПТП-то.

Припомняме на читателите на ИА Региона, че това е втората катастрофа на кръгово кръс...

Граждани алармират: Мрак и тъмнина на благоевградска улица…

Половината от улица „Полковник Дрангов“ в Благоевград е без улично осветление вече няколко дни. Проблемът с осветлението на тази улица не е от вчера. Миналата година читатели сигнализираха са такъв проблем. Днес отново получихме сигнал. Наша читателка ни изпрати писмо, в което сподели за липса на осветление на същата улица в Благоевград. Жената спо...

News.Vijte.Com

Follow Us

facebook FaceBook

Twitter

google + Google +

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.