• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Благоевград

Велико Търново

НОИ-Благоевград отваря врати, граждани се запознават с административните електрони услуги

По инициатива на ръководството на ТП на НОИ-Благоевград ще се проведе ден на отворените врати на 25- и юни. Граждани, осигурители и самоосигуряващи се лица ще имат възможност да се запознаят с административните електрони услуги, които институтът предоставя чрез своя официален сайт.

Експерти ще отговарят на въпроси свързани с пенсионно осигуряване, п...

 

/Видео/ Бившият футболист Марио Метушев ранен с нож в тежко състояние!

Остава тежко състоянието на ранения в Гоце Делчев бивш футболист Марио Метушев, който прободе смъртоносно свой познат. Днес лекарите правят опити да му помогнат да диша самостоятелно.

В Гоце Делчев все още не могат да повярват как уж добрите приятели Марио и Красимир са стигнали до кървавата разправия с ножове помежду си.

Вчера Красимир Колджиев беше...

Поразиите на времето: Свалачище затвори пътя за Рилския манастир!

Тонове скална маса и дървета затвориха пътя за Рилския манастир, предаде кореспондентът на bTV в региона.

След обилния дъжд в Югозапада, активното от седмици свлачище затвори единствения път за светата обител, съобщи бтв.

В този район свлачището е активно отдавна и често камъни затрупват едното платно. Тази вечер обаче беше блокиран целият път, а кам...

Хороскопът за днес: Раци време е да подобрите начина си на живот, Везни избягвайте контактите с други хора, Козирози оптимисти сте!

Хороскоп за 16 юни 2018 година

Овен

Тази събота бъдете себе си, каквото и да ви струва това. Ако все пак цената ви се стори прекалено висока, единственият начин да избегнете плащането е да направите промяната у себе си.

Телец

Тази събота ако обстоятелствата не ви харесват – променете ги. Всичко останало ще е напразна загуба на време, вяра и ресур...

Опасно време, интензивни валежи и гръмотевични бури!

Прогноза  за 13.06.2018
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни, временно интензивни валежи, придружени от гръмотевични бури. Има условия за градушки. В крайните западни райони явленията ще продължат и през нощта. В Източ...

Отново свлачище по пътя за Рилския манастир, движението ограничено!

Движението по път ІІІ-107 Пастра – Рилски манастир от км 27+650 до км 27+750 е ограничено поради срутена скална маса. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg,...

Звездите за днес: Овни не Ви свърта на едно място, Раци не бързайте с решенията, Козирози приемете различията на другите!

Хороскоп за 13 юни 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес трудно ще ви свърта на едно място и е най-добре да си намерите някоя по-подвижна работа иначе ще пощръклеете. Ще се наложи да поговорите с доста хора, макар че малко от разговорите ще ви останат в ума. Май е добре да си записвате по-важните неща.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Очаква...

News.Vijte.Com

Follow Us

facebook FaceBook

Twitter

google + Google +

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.