• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

България

Смърт на пътя: „Пежо“ размаза велосипедистка

Велосипедистка загина на пътя, след като първо е паднала, а след това е била прегазена от кола в Пловдивско. Това съобщават от ОДМВР-Пловдив.

Инцидентът е станал вчера – около 17:40 часа е постъпила информация, че в района на индустриална зона в село Стряма лек автомобил „Пежо“ прегазил 50-годишна жена, която била паднала на пътнот...

 

Страшен инцидент с жена от Югозапада…

Млада жена е настанена в столична клиника по изгаряния. Вчера в дома си по непредпазливост  се е заляла с гореща мазнина. Служители на Пожарната и Спешен център Кюстендил са оказали помощ при битовия инцидент в жилището. При неправилно ползване на нагревателни уреди е пострадала 39-годишна жена – заляла се е с гореща мазнина, закарана е за лечение...

Лоша новина! Благоевград остава с най-мръсен въздух, не покри условията по Оперативна програма „Околна среда“

Благоевград остана без възможност да участва в програма за подобряване на въздуха. Причината за това е, че не можа да покрие необходимите условия за кандидатстване . Градът ни не влезе списъка с допустимите бенефициенти, които да кандидатстват по процедура „Мерки за подобряване качеството на атмосферния въздух“ по Оперативна програма „Околна...

Ето по колко пари отпусна Бойко на пенсионерите в Пиринско…

Пенсионерите  ще вземат по 40 лева коледна добавка в началото на декември месец. Добавка ще вземат само тези, които получават сумата до 348 лева.

Над 1,2 милиона пенсионери ще получат добавка към пенсиите си за Коледа.1 290 600 пенсионери ще получат добавка към пенсиите си за месец декември.

Допълнителната сума към пенсията е в размер на 40 лв. и ще...

Нямат спирка! Протести блокират Благоевград отново в понеделник…

Организаторът на протестите в Благоевград Александър Стамболийски публикува декларация в социалната мрежа. В изявлението ръководителите на благоевградските протести се разграничават от политическите. Няма да се прави протест събота и неделя и няма да има окупация на пътища в област Благоевград.
Стамболийски напомни, че са дали срок на управляващите...

Ръководителите на ансамбъл „Ритмика“ спретнаха приказно парти за рождения ден на дъщеря си

Танцьорът в ансамбъл „Пирин“ Асен Колев и съпругата му Радостина сътвориха приказен рожден ден за малката си дъщеря София.

Малката принцеса духна свещичката на красива двуетажна торта, украсена с понита, в компанията на много дечица.Специално за тях имаше нает аниматор, който ги забавляваше с часове. Дрескодът на партито бе розовия цвят.

Очарователна...

Ответна реакция: Президент Радев наложи вето върху закона за данъка на старите коли

Президентът Румен Радев наложи вето върху промените на Закона за корпоративното подоходно облагане, с които се въвеждат по високи данъци за по-старите коли. Той лично съобщи това след церемонията по клетвата на новите конституционни съдии.

„Давам възможност на парламента да има достатъчно време да разгледа ветото и да не се забавят сроковете за прие...

News.Vijte.Com

Follow Us

facebook FaceBook

Twitter

google + Google +

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.